Gøgl og lydfestival i 2400 NV

Af - 18. april 2009

Det bliver et lydunivers af dimensioner!

Det skriver bolsjefolkene i deres invitation til fire dages lydfestival, og vi tror på dem. Derfor gør vi også en undtagelse og smider arrangementet på Huskelisten i tilfælde af at iBYEN.dk skulle overse forårets startskud af en gøglerfest.

Festivalen varer fire dage fra den 23. – 26. april – og stikker man ikke hovedet forbi, er man et skarn,

Her er hvad bolsjehovederne skriver:

Musikkere, performere, billedemagere, digtere, maskiner og kokke vil spille, underholde, frastøde, inddrage, nære og fortrylle os alle!

Mennesker vil gå amok, med maling, instrumenter, skulpturer, beton, skrald, bøger, træ, græs, skovle, økser og alt muligt andet der giver lyd fra sig!

Du kommer og det gør, Dubfabrikken, Baxtalo, Sort Stue Noise, Universal Soundsystem, Epicentre, Isnor, New Folder, Pastaklubben, Kandy Kolored Tangerine, Secret Freund, Teppop, Bitmob, The Geist, Synæstet, Storm Radio, Chupa Cabre, Gunni og Nitterne, Open Mind, Speedhauf, Korea, Gussi og Laue, Secret Freund, DJ Din Ven, Freejazz, Elektrosok, Science Military Dinner, Kudo, Det Sejler i Effekter, Snøft, Hellbridge, Trolde og Ananas Skraldedub, Don, Der Blumen, Mike Sheridans døvsstumme storebror og mange flere til!

Så hold øje med programmet!

Tjeck lige entrén!

30,- for 1 dag & 50,- for 4

Høres ved!!

Meld dig til på fjæsbogen!

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback