Bar røv og brudemænd

Af - 24. april 2009

Smukke brudemænd i San Francisco

Hvem siger, at påsken nødvendigvis skal bestå af marcipanæg, gækkebreve og gigantiske frokostborde? I San Francisco fejrede en stor del af homomiljøet højtiden med en Bloody Mary i den ene hånd og en bar røv i den anden.

Af Christina Jensen

Mens påsken for nogle er en reminder om Jesus’ lidelser, en tur på korset og en genopstandelse, er snaps, sild og påskeæg nok de tre vigtigste ingredienser for langt de fleste på den danske del af jordkloden. Men hvorfor holde sig til traditionerne?

I Dolores Park i San Francisco formåede nonneordenen ’Sisters of Perpetual Indulgence’ på mest farverige og utraditionelle facon at kombinere både Guds søn med påskeæg og ikke mindst masser af alkoholprocenter i en lang fest i parkens palmerige omgivelser.

Tag med på billedreportage her. Klik på fotoet øverst til venstre – god tur.

Hvis historien har givet dig smag efter mere, så skal du også tjekke de her historier: Burgerkonge sælger kødparfume på nettet, SMS: Tak for steg og suppe og Lystfiskeri møder mangel på tøj

    6 kommentarer

  • Mads siger:

    Så blir’ der sgu alligevel givet los – det er lige før Cph Pride kan gå hjem og lægge sig fladt i støvet. Totalt påske-agtigt med kaniner og hele pivetøjet. Nice!

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback