Find din indre Tarzan frem

Af - 14. maj 2009

Foto: amaz, Flickr

Foto: amaz, Flickr

Er det lang tid siden, at du har været en tur til tops i trækronerne? Så er det måske på tide, at du finder din indre Tarzan frem, og melder dig til det træklatrekursus som USG (Universitetets Studenter-Gymnastik) afholder over to weekender i maj og juni.

Her gik man jo bare og troede, at det der med klatre i træer kun var drengelege, som ikke krævede andet end et par arme og ben, men på kurset lærer du både om klatreudstyr, kammeratredning og om love og regler i de danske skove. Kan man tale om professionalisering indenfor træklatring her?

A.S.A.P

Du skal dog ruppe nallerne, hvis du vil med på holdet, da tilmeldingsfristen allerede er torsdag d. 14. maj. Men mon ikke at lidt forsinkede træklatringsentusiaster kan overbevise USG om, at de skal på holdet, selvom de er lidt sent på den?

Hvis du ikke er studerende, skal du skynde dig endnu mere, USG må nemlig kun optage 20% ikke-studerende pr. hold.

Se mere og meld dig til på USG’s hjemmeside og se mere om træklatringskurset i programmet.

Hvis det ikke skulle lykkes dig at komme på holdet,  må du jo bare spidse munden, hamre i lunden og gøre det DIY-måden uden livrem og seler.

Her til sidst vil vi fra parentes)sluts side salutere de brave træklatrere med et ”ÅÅÅHHHHHIIIIIIIIÅÅÅÅHHHÅÅÅÅHÅHIIIIIÅÅHÅHHHHH!”

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback