1 ton BANKSY beton-street art til 150.000$

Af - 11. marts 2008

En fiks jamaicaner har tilsyneladende tænkt længe over, hvordan han kunne score nogle grunker.

Han har taget lykken i egne hænder og skåret en betonvæg ned, hvor på den britiske street artist BANKSY har malet sit berømte motiv af “Pige med ballon”. Her er ballonerne godt nok skiftet ud med et par flyvere. Fyren har prøvet at sælge betonklodsen på eBay, men uden held.

På sin eBay-auktion fortæller fyren om, hvordan han savede kunstværket fri fra resten af muren og fik samlet en flok stive fyre til at bugsere stenen over på ladet af en bil. Stuntet havde nær kostet ham livet, da beton-klodsen var ved vælte ned over ham, da de løftede den. Hvilket der i så fald havde været et stort spild af kræfter, konkluderer den glade jamaicaner.

Kunstværket har haft en minimumspris på 150.000$, som må siges at være en helt i orden timeløn for det slidsomme arbejde med betonvæggen. Desværre var  det højeste bud 5.000$, da auktionen sluttede. Men mon ikke, at han snart giver det et forsøg mere med en ny auktion. Indtil videre står den 1 ton grafitti-malet betonvæg stadig i Jamaica.

Se en hele sceancen på video her:

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback