Video: Den Glade Enke

Af - 25. maj 2009

En mørkhåret skønhed, med polkaprikket top, sidder på en stor pil, der peger til højre. “Den Glade Enke”, står der på pilen. “Garage Club” står der under det dobbelttydige navn.

Klubben ligger i en underjordisk garage på Østerbro. Man modtages af to dørmænd, der leder en ned igennem anlægget. Dybere nede i kælderens system vinker folk en videre – ligesom på en færge. Borset fra, at målet denne gang, ikke er en overfyldt færgekantine, med sur betjening og dårlig kartoffelsalat, men en overraskende og olieduftende klub med lækre polkaprikkede 50′er-piger i overflod!

Custom-made motorcykler og biler er linet op langs garagens vægge og i et hjørne er lystofrørene dækket med lilla folie, så det helt skiller sig ud fra resten af det rå underjordiske anlæg.

Det første liveband går på halv tolv – efter at utallige motorcykler er ankommet med læderjakker, fedtet hår og opsmøgne jeans. Håret bliver rettet efter at have været under hjelmen. Klar til dans. Forsangeren der er bassisten kaster rundt med kontrabassen. Lægger den på jorden og hopper selv oven på den, mens han liggende stadig hamrer på de tykke strenge. Folk jubler, og rockabilly-ballet bliver således for alvor skudt igang.

Se stemingsreportagen fra Den Glade Enke:

DEN GLADE ENKE!!!! from parentes)slut on Vimeo.

Hvis du fik lyst til flere fortællinger, så kig forbi de her: Svensk kok genopstår efter seks år, Youtube mash-up af en anden verden! og Lyd: Surferne kommer.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback