Gummibåd-ræs i Christianshavns Kanal

Af - 8. juni 2009

gummibaad2

Findes der en bedre måde at fejre, at det snart er sommerferie og Roskilde Festival står for døren end at padle om kap ned igennem Christianshavns Kanal i strålende solskin? Det synes vi i hvert fald ikke på parentes)slut.

Derfor holder vi gummibådsræs i Christianshavns Kanal lørdag den 20. juni kl. 13:00. Løbet skydes i gang fra Sofiekælderen og så ned til højre af Trangraven, hvor der er mål, når kanalen rammer Prinsessegade.

Der er tre flasker Cava til vinderne og I kan få en gummibåd til en slik i den nærmeste legetøjsbutik, så der er ingen undskyldning for ikke at stille op og fejre sommeren med en god gammel kappestrid.

Reglerne er simple. I skal være tre-fem på hvert hold. I skal have en eller anden holddragt; fx samme hat, 100 % hørtøj eller blot klædt i lilla T-shirts. Så skal I have en gummibåd, der kan bærer jer alle. I må ro båden med lige, hvad I vil. Det kan jo være den gamle gummibåd har knækket årene, og så må jeres snarrådighed komme i spil.

Der sejler en del sightseeing både i kanalen, så husk at vær opmærksom og ro ud til siden, når de glade japanske turister kommer knipsende forbi.

Vi ses til en skøn kappestrid. Må den bedste gummibåd vinde!

Mødestedet er ude foran Sofiekælderen ved Christianshavns Kanal på Christianshavn, København. Adresse: Sofiekælderen, Overgaden Oven Vandet 32, 1415 København K

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback