Lyd: Den dukkede diva

Af - 15. juni 2009
Sofie med ræven Rose. Foto: Jakob Eskildsen

Sofie Krog og ræven Rose. Foto: Jakob Eskildsen


En krukket Diva kommes til undsætning af en alkoholisk handske, som egentlig er en butler. En skabning, som efter sigende er halvt mus halvt rotte, løber ærinder for en kropsløs professor med et særdeles bistert humør. De er alle sammen kommet ud af Sofie Krogs hoved og ind i hendes dukketeater for voksne i takt med, at hun har lært sig selv at lave dukker. parentes)slut har mødt hende i Montreal, da hun var på turné i Nordamerika med stykket “Diva”. Sofie Krogs næste annoncerede forestilling i Danmark er ved Silkeborg Dukketeaterfestival til november, men følg selv med på hendes side www.sofiekrog.com. Vær så god og lyt.

Divaen dukker op.

Die Diva. Foto: Jakob Eskildsen

Er du sulten efter mere lyd og fortællinger, så tjek radiomontagen Surferne kommer ud, videoen om pølsemanden på Odense Havn og Bankokongen fra NV ud.

    2 kommentarer

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback