Støttekoncert for de udviste irakere

Af - 16. juni 2009

Torsdag aften d. 11. juni stod danskere og irakere side om side i Brorsons Kirke på Nørrebro i København. Der blev afholdt en støttekoncert for de udviste irakere, hvor blandt andre Choir of Young Believers og Chimes & Bells spillede. Mange var mødt op, og op mod 500 måtte gå forgæves. Der blev indsamlet 30.000 kroner til irakerne denne aften. De udviste irakere er blevet nægtet asyl og skal sendes hjem til Irak. Samtidig fraråder det danske udenrigsministerium alle danskere at rejse til Irak.

Oplev en smuk billedserie fra støttekoncerten til fordel for irakerne i Brorsons Kirken.

Klik på billedet øverst til venstre for at se billederne.

Se også kirkeasyl.dk for at læse mere om de udviste irakere, og se hvordan du kan hjælpe.

Synes du om disse billeder,  så tjek også fortællingen om da livet gik i stå, billedreportagen fra Sct. Hans Hospital og forfald fra Vestjylland.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback