Styr på lortet med lortedagbog

Af - 1. juli 2009

Jacobs afføring var gået fra type fire til type tre på få dage, da parentes)slut mødte ham på campingområdet.

“Ligner en pølse men med revner på ydersiden.”

Sådan lyder beskrivelsen af den 27-årige bygningskonstruktør Jacobs afføring efter tre dage på Roskilde Festival.

Jacob har været på Roskilde Festival i seks år, og i år har han taget den anale beslutning at få usædvanligt godt styr på lortet. Faktisk så godt og grundigt styr på det, at han fører lortedagbog.

På fire af Agora M’s uhumske toiletter har Jacob hængt et skema op, så de andre toiletgæster kan følge med i hans sekrele udvikling.

Bruger Bristolskalaen
For at sikre en professionel bedømmelse af sine præstationer, forklarer bygningskonstruktøren, benytter han sig af den internationalt anerkendte bristolskala, der kategoriserer afføring i syv stadier alt efter konsistens. (Se billede nedenfor.)

“Syv er noget sjask og et er små harelorte. Sådan nogle rigtige kanonkugler”, siger Jacob, da Parentes)slut møder ham i hans lejr.

Da han ankom i lørdags, mente Jacob selv, at han lå lunt i svinget med afføring på trin fire, men situationen, forklarer han, er desværre spidset til.

“Idag ligger jeg på en treer, så det går helt klart den forkerte vej”, siger han, og afslører at han har taget hjælpemidler i brug.

Inden han drog afsted mod Roskilde købte han medicamenterne Mild Diaré og Imodium, der henholdsvis blødgør og fæstner afføringen.

bristolskalaen1

Foretrækker den tynd
Indtil videre har jacob været på toilettet fem gange siden lørdag. En gang om dagen og to gange tirsdag. Konsistensen er belvet fastere, hvilket ærgrer ham.

“Da jeg kom i lørdags lå jeg på trin fire. Og det var efter to dages druk, så jeg tænkte, det bliver en god uge det her” siger han.

“Jeg foretrækker, at den ligger lidt højt. det giver færre dingleribs, som giver det jeg kalder for roskilderøv, altså hvor det svier og kradser”.

Det forklarer Jacob, der også har taget vådservietter med for at undgå den frygtede roskilderøv.

Få styr på lortet!
Det var under et af sidste års utallige toiletbesøg, at Jacob beslyttede, at han ville blande sig i koret af festivalgæster, der dekorerede toiletterne med underholdende indslag.

“Det er bare grineren, når man kommer ned på de der ulækre toiletter med lort over det hele, at man så kan sidde og hygge sig lidt dernede også”, siger han.

“Jeg ville bare komme med et nyt bud på toiletunderholdning. Det er vel lokumspoesi et eller andet sted”.

Følg Jacobs Lortedagbog på vores Twitter-blog.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback