DK´s slemmeste havefest

Af - 29. juli 2009

Den 14.-16. august sker der noget ganske særligt. Så er det nemlig tid til at sætte kursen mod vest – og her menes der virkelig WEST. Nærmere bestemt skal GPS’en pejle dig mod idyliske omgivelser med badesø, marker, havepavilioner og live-musik ca. 15 km vest fra Holstebro.

Her bliver DK’s slemmeste havefest Nilen Festival afholdt for niende år i træk. Det betyder to dage i det yderste vestlige hjørne af Danmark med god musik, glade gæster og billige fadøl. Festivalen er den perfekte undskylding for en roadtrip til DK’s vilde WEST.


Hvis du ikke lige kan opstøve en bil eller et tog (dem er der nu mange af), der kan føre dig til Nilen Festival, så fortvivl ikke. Du kan stadig følge med i løjerne. Holdet bag Nilen Festival vil nemlig eksklusivt for parentes)slut twitte lystigt fra hele festivalen her på siden.

Et snapshot fra Nilen 08. Foto: Tobias Lybech Boyesen

Et snapshot fra Nilen 08. Foto: Tobias Lybech Boyesen

Læs mere om Nilen Festival på deres hjemmeside og meld dig til på festivalens fjæsbog.

Hvis Nilen Festival får dig i festivalstemning, så skal du tjekke: Jomfru på Roskilde, Det virker dumt! og Broen.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback