LEGO amok!

Af - 1. september 2009

Du har fantastisk meget tid, ekstremt mange legokloder og en stærk kærlighed til musik lavet på Gameboys. Det svenske band Rymdreglage må eje alle tre ting, og tak for det!

Det betyder nemlig en super blæret film, hvor en helt masse legokloder skaber en imponerende musikvideo til Rymdreglages musiknummer ’8 trip’, der er komponeret på Gameboy’s. Tjek det selv ud her:

Hvis du har lyst til at høre 8 bit musik lavet på Gameboys live, så løber den årlige Blip Festival af staben i slutningen af 2009 i New York. Og for det ikke skal være løgn, så blev Blip Festival Europe for første gang nogensinde afholdt i Aalborg i sommer. Så hvem ved, måske dukker den også frem til næste sommer, så du får en undskyldning for en roadtrip til det nordlige Danmark.

Hvis du vil have mere musik lavet på Gameboys nu og her, så skal du tjekke interviewet med ‘La Belle Indifference’. Du kan også få endnu flere legoklodser og glem heller ikke at tjekke barrøvede brudemænd ud.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback