Storslået street-art

Af - 3. september 2009

armsrock

Af Daniel Toke Hansen

Står du med den ene fod ud af døren og er på vej til New York City, så skal du, når du rammer byen, hoppe på subway’en til Brooklyn og se den danske street-art kunstner Armsrocks udstilling. Her har han en fælles udstilling ved navn I KNOW THERE IS LOVE, sammen med den amerikanske kunstner Chris Stain.

Hvis du som de fleste danskere er fanget hjemme i Danmark, så skal du blot lægge vejen forbi Nørrebro, København. Her kan du se lang række af Armsrocks fantastiske street-art-figurer rundt om i gadebilledet. Du finder især hans kunst på Elmegade, Ryesgade/Ravnsborggade, ved Empire Bio og ved pladsen på hjørnet af Stengade og Korsgade. God jagt!

Ellers er adressen for udstillingen i NY: Ad Hoc Gallery, 49 Bogart Street, Brooklyn, NY 11206

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback