Lyd: Kvælertag i kirken

Af - 30. oktober 2009

Le Rebel. Foto: Francois Pedneault

Le Rebel. Foto: Francois Pedneault

Sainte Justice ligner en ganske almindelig kirke i Montreal, Canada. Men i kirkens kælder holder en lille klub af bredskuldrede wrestlere til, og de har gjort det til en sport uge efter uge at bekæmpe det onde, helt korporligt. Lyt med.

Bulldozeren. Foto: Francois Pedneault

Bulldozeren. Foto: Francois Pedneault

Se flere af Francois Pedneaults billeder på hans hjemmeside.

Radiomontagen om wrestelerne i kirkekælderen er første del af en serie på to om undergrundssport i Montreal. Lyt til den anden del om Roller Derby, der er en voldspræget rulleskøjtesport, som primært dyrkes af hipster dykes i hot pants, tandbeskyttere og netstrømper.

Hvis du nød at lytte til historien om wrestlende familiemænd og -koner, skal du også lytte til hipster dykes, Surferne kommer og Gonzo Rally i Rumænien.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback