Tingeltangel og gadefest!

Af - 11. september 2009

På parentes)slut redaktionen har vi samlet en godtepose af skæve arrangementer til weekenden, som du klart skal skrive dig bag øret.

På den lidt speciale dag fredag den 11. september, er der to arrangementer du frit og kvit bør tage et kig på.

For det første er der mellem klokken 14 og 21 dømt gadefest i Pisserenden: På Studiestræde og Larsbjørnstrædes slidte asfalt er der lovet konfetti, masser af drikke og musik fra blandt andet Phase 5′s plader – og en ”hemmelig” overraskelse. Den perfekte opvarmer til aftenens fester.

gadefest i Pisserenden

Alternativt kan du tage et smut ud til en kæmpe stor tidligere cykelkælder på Amager, hvor du fra klokken 16 finder det kreative marked TingelTangel på Kay Fiskers Plads 11 i Kulturstedet UNDER VAND, lige ved siden af Fields.

Her er masser af boder under fællesnævneren – fremtidens skæve kreativitet. Du kan ligge dine fingre på alt fra ny musik, design og anden kunst til bogudgivelser og gammelt finurligt tingeltangel. Markedet kører indtil lørdag klokken 18. God jagt!

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback