Fernisering, Fest og Fredag!

Af - 18. september 2009

yes

Hård uge på jobbet og intet overskud, så frygt ej for parentes)slut har opskriften på en god fredag om du er til stille hygge eller vild party!

Af Daniel Toke Hansen

Fredagen d.18 september starter kl. 16:00 på WAS i Absalonsgade, hvor finske Kim Simonsson inviterer til sin første danske soloudstilling.

Dermed kan du kickstarte din weekend med et råt foruroligende univers fyldt med kontrastfulde følelser. Der er som regel altid kolde drikke i form af øl og drinks i bytte for små pengebeløb. Altid mange mennesker på WAS og altid hyggeligt!

Efter en lille time på WAS så er det tid til at fatte jernhesten og fluks sætte kurs mod den anden ende af byen, nærmere bestemt Normann Copenhagen Flagstore Østerbrogade 70.

Her inviterer Tiger Beer og Normann til reception for en særudstilling med værker fra årets store Tiger Translate event som blev afholdt tidligere på måneden. Udstillingen indeholder værker fra danske Sidsel Tuxen, Miss Lotion, Hrvrk, Liv Carlé Mortensen og Clean som ligeledes vil være til stede. Arrangementet er af kort varighed (17-19) så kom i god tid og glæd dig til live performance art og kolde tiger øl.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback