Så er det sjovt at cykle

Af - 29. september 2009

Cykling er dagligdag for de fleste. En god måde at komme fra A til B.

Dem der går rigtigt op i det og tager på lange ture ud i landskabet på deres cykel, gør det nok ofte for at nyde naturen i stilhed. Men engang imellem må det også blive lidt kedeligt, når man kører rundt helt alene ude i naturen. Det har franskmanden Rémi Gaillard taget konsekvensen af:

Rémi Gailard har under sloganet – “It’s by doing whatever that one becomes whoever”, lavet et væld af vilde pranks i Frankrig igennem de sidste ti år. Når man først har kastet sig over hans hjemmeside, er det svært at slippe den igen. Her på redaktionen har vi svært ved at vælge vores favoriter, men vi vil dog godt vove at anbefale denne her også:

Hvis Rémi Gaillards pranks, har givet dig lyst til flere parenteser, så skal du også tjekke dette Radiohead remix, historien ‘Med løg på!’ og denne SMS invitation.

    1 kommentar

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback