Flash mob til morgenmaden

Af - 1. oktober 2009

Trænger du til en syngende start på din fredag morgen, så skal du til Bella Centers Metrostation.

Avaaz.org arrangerer nemlig en morgensang på stationen for den amerikanske præsident Barack Obama og den japanske premierminister Hatoyama. Det fungerer som en Flash Mob, hvor man blot møder op og synger Jackson 5 nummeret ‘I Want You Back‘ fra kl. 8:00-8:15. De to herrer er nemlig til IOC kongress i Bella Centeret, men sangen skulle gerne får dem til at komme tilbage til det store klimatopmøde Cop15 i København i december og medvirke til at sikre en ambitiøs aftale på topmødet.

Så hvis du er til morgensang og gerne så, at de to mænd deltager i COP15, så hop forbi Bella Centers metrostation. Der vil være kaffe og lidt morgenbrød fra kvart i otte, siger rygtet.

Morgensangen vil blive styret af klima kunstnergruppen Mr. Green:

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback