Gymnasiet 2.0

Af - 10. oktober 2009

holdt

Af Daniel Toke Hansen

Hvem kan ikke huske Jacob Holdt fra gymnasiet, hvor han med ‘Amerikanske Billeder‘ satte gang i teenage-tankerne med sine fantastiske billeder og rå historier krydret med en masse kærlighed til alt og alle!

Nu er han tilbage med en ny udstilling. Tro, Håb og Kærlighed er navnet, hvor Jacob Holdt udstiller udvalgte billeder på Louisiana. Billederne har et tidsspænd startende fra 1970‘erne og op til i dag. Som et ekstra element indeholder hvert eneste billede sin egen historie, og nogle af dem kan du endda få fortalt af Jacob Holdt selv, hvis du tager mobilen med til Louisiana.

Det er en fremragende mulighed for at se nogle fantastisk billeder og tage på tankerejse tilbage til den store sal på gymnasiet, hvor Jacob Holdts fire lysbilledmaskiner underholdte med ‘Amerikanske Billeder’ i flere timer. Udstillingen startede den 2.oktober og varer helt frem til den 7. februar, så der er god tid til at nå et smut forbi Louisiana.

Parentesslut anbefaler at man vælger en skyfri dag til sit besøg. Derefter pakker en kurv med mad og drikke og begiver sig med et togs hastighed til Louisiana. Nyd udstillingen og arkitekturen og inden du drager hjemad, skal du ikke snyde dig selv for en vandring udenfor udstillingens fire mure.

Skulle du have lyst til noget mere fra parentes)sluts univers, så skal du klart tage med på gensyn til Beverly Hills, en tur til Haiti og se noget der virkelig er akavet.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback