En helt anderledes julefrokost

Af - 29. oktober 2009

nisse

Der er ikke så meget at gøre ved det, julen nærmer sig med meget hastige skridt. Det betyder som altid, at der er dømt julefrokost med arbejdskolleger, gamle gymnasievenner, svigerfamilie og alt derimellem.

Men dine forskellige julefrokoster kan godt gå hen og ligne hinanden. Derfor har vi på redaktionensat os for  at give dig nogle alternative bud på en dag, hvor mad lavet på svin og alkohol er i centrum.

Hvis du skulle have lyst til at kigge nærmere på Midtsjælland, så byder Ramsømagle Forsamlingshus på et rigtigt scoop den 11.december. Her kan du nemlig indtage en stor julebuffet til tonerne af dansktopstjernerne Kandis.

Damhuskroen giver dig mulighed for både at deltage i et julearrangement og komme i fjernsynet på samme tid. Du kan nemlig komme med til Tv2 Charlies ‘Top Charlie’, hvor en perlerække af Dansk Top-stjerner spiller op til dans, mens Keld Heick leder løjerne. Du har muligheden seks gange i november. Som en bonusinformation skal det nævnes, at menuen står på håndsaltede sild fra Thy og skipperlabskovs med hjemmesyltede rødbeder, sennep og rugbrød.

Fra den 19.november-22.december kan du i Big Bowl julebowle og dykke ned i en kæmpe julebuffet på én og samme tid. Hvem ved, måske løber du også på nogle af de lokale bowlingstjerner.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback