Perfekt kommenteret solnedgang

Af - 20. oktober 2009

Det er ikke hverdag, at en solnedgang for sig et kommentatorspor. Det burde måske ske oftere.

Jørgen Leth har lavet et skønt kommentatorspor til solen i dette klip fra DRs ‘De uaktuelle Nyheder’, som vi ikke kan stå for her på redaktionen. Leth er på toppen, og man kan ikke lade være med at mindes de gamle Tour de France etaper, hvor Leth og Mader var allerbedst. Det er lang tid siden, at solen har været så spændende.

Trænger du til mere fra Jørgen Leth, så skal du tage med ham og Fransk Esmann til Haiti.

Og har du lyst til at gå på opdagelse i parentes)slut arkivet, så skal du klart prøve at mixe en mumlen, tage med på bådjagt og besøge den hemmelige have.

    1 kommentar

  • Jakob siger:

    Det er et fantastisk klip. Selvom Bertelsen jo helt klart bruger det ret ironisk, er det faktisk ret slående, hvor interessant noget så forudsigeligt som en solnedgang kan blive med kommentarer fra Leth!

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback