Imponér dine venner: Spacy julegaveidéer

Af - 10. november 2009

Butiksvinduerne er langsomt begyndt at minde os om det og det har naget i baghovedet, siden man modtog den første ivrige ønskeseddel: det er snart tid til at finde gaver til juletiden. Inden koldsved og traumatiske flashbacks fra storcentre melder sig, bør du tjekke disse to ideer ud. Du vil med garanti ikke risikere dubletter…

#1 Den praktiske gør-det-selv

Byg din egen Thought Screen Helmet – en hjelm der forhindrer aliens i at læse med i dine tanker. Denne kyndige hjemmeside har grundige instruktioner til hvordan man med simple hverdagsremedier kan beskytte sig selv – altså beskytte sig mod at blive bortført. Tjek det ud her og døm selv om hvem der er længst ude: dem der laver hjelmen, eller dem der ikke vil gå med dem.

"The Thought Screen Helmet, invented by an expert, has stopped the unwelcome visitations and has raised me and my family`s quality of life. Therefore I highly recommend it."

"The Thought Screen Helmet, invented by an expert, has stopped the unwelcome visitations and has raised me and my family`s quality of life. Therefore I highly recommend it."

#2 Sikker i trafikken

“Forestil dig at du er blevet væk i galaksen… UFO-observationer og bortførsler sker i stigende grad… Vil du være den der kan kommer tilbage og fortælle historien?” Sådan lokker en snedig hjemmeside, der sælger såkaldte dog tags; altså et hundetegn. På tegnet man altid bør have om halsen, er der instruktioner til hvordan man selv (eller hjælpsomme rumvæsner) finder tilbage til jorden igen. Tjek det ud her – hvorfor ikke være på den sikre side?

Sikker i trafikken: find vej hjem hvis du bliver væk (i galaksen)

Sikker i trafikken: find vej hjem hvis du bliver væk (i galaksen)

Hvis du synes idéen om en alternativ opfattelse af verden var grinern, så skal du også tjekke vores historie om 1500 fanger i et filippinsk fængsel, der danser en Michael Jackson-synkrondans

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback