Breaking News: årets julegavehit er fundet

Af - 2. december 2009
Guld Tuborg automat

Automaten der slår dens sidestykke med sodavand med mange, mange længder. Vi klapper ydmygt og bukker og najer. Foto: Peter Andersen

Jagten på det hemmelige rygerum i VEGA resulterede ikke kun i et væs på en smøg, men også gyldne dråber fra denne genialitet af en automat.

For et par år siden var det latterlige minifadølsanlæg, der var gaven til manden, som har alt. Vi her på parentes)slut siger no way, og peger i stedet for på dette vidunder, som årets julegavehit til alle øltørstende danere.

Leder du efter andre julegavehits, så tjek også spacy julegaveideer. Hvis du alternativt bare vil lidt væk fra den omklamrende julestemning, kan du fortabe dig i en fængende lydfortælling om Vesterhavets surferkultur (ja, den eksisterer!)

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback