Lyd: Jeg føler mig sgu aldrig alene

Af - 13. november 2009

fiskerihavn1

Arne er fisker. Krølle har en husbåd. Begge bor de i en lille havn, hvor ’enspænder’ ikke betyder ensom. Tag med på en lytter og bliv klogere på, hvorfor lykken ikke nødvendigvis ligger begravet på Strandvejen.

Radio af Anne Cohn Malmros, Maria Pi Højlund Nielsen & Rasmus Bergmann

Hvordan bliver man gode venner igen, hvis nogen har begået en fejl? Hvad er en god fisketur? Og hvorfor må Krølles kæreste finde sig i at være fjerde prioritet? Det er nogle af de ting, du får svar på i denne hyggelige montage om livet i en lille havn.

29042009_003

Start lyden på playknappen og tag med på en lytter.

Montagen har nogle år på bagen, men er tidløst aktuel i et samfund, der hylder enspænderens individuelle potentiale. Her præsenteres du dog for et radikalt alternativ til det karriereræs, der i dag præger de fleste menneskers hverdag – en anderledes måde at leve på, hvor regnbuen ikke ender i en krukke med guld, men i muligheden for at være sig selv sammen med andre.

fiskerihavn2-440

Trænger du til mere lyd fra parentes)sluts univers, så skal du tage med til Roller derby for hipster dykes, Gonzorally og finde ud af hvad sindssyg bæredygtig stil er.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback