Skal du ha’ et skud

Af - 14. december 2009

swineflu

Ethvert ansvarsfuldt menneske spritter i disse tider sine hænder af flere gange dagligt ved at benytte sig af de bakteriedræbende beholdere som enhver anstændig arbejdsplads eller uddannelsesinstitution har opstillet med største selvfølgelighed.

Det ansvarsfulde menneske vil også overveje at lade sig vaccinere uden at kende de langsigtede bivirkninger, ligesom det vil frygte familie og venner som potentielle smittebærere af den måske dødsensfarlige sygdom: svineinfluenzaen. Hvor frygten kommer fra, er der ingen, som rigtig ved. Men som du kan se i videoen her under, er det langt fra første gang, at angsten for svineinfluenza har haft et skræmmende propaganda-apparat i ryggen. For grise-pesten kan ramme os alle, og hvis den kommer, kan du takke dig selv for det.


Roll up your sleeve
Men men men… det kan være risikabelt at forebygge. Og hvis man skal tro den næste video, gælder det også forsøget på at vaccinere sig væk fra sygefraværsfremkaldende svineinfluenza-epidemier.
Det kendte nyhedsprogram 60 Minutes viste i 1979, hvordan nogle amerikanere blev krøblinge og endda døde efter at være blevet skræmt til at lade sig vaccinere tre år tidligere. Om der er tale om endnu en konspirationsteori, eller om propaganda-apparatet i virkeligheden er magtfulde kræfters risikable forsøg på at profitmaksimere, må du selv bedømme. Men tankevækkende er det.Blev du grebet af panikken?
Så del din paranoia med dine venner og klik på Share-knappen herunder.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback