Ordene skælver på Nørrebro

Af - 2. februar 2010

2200 – orakler, shawamaer og bristede fordomme er titlen på den antologi, som 16 unge fra Nørrebro har arbejdet på siden oktober 2009. Bogen består af essays og fotografier skrevet og taget af de unge selv. Udgivelsen fejres for offentligheden lørdag d. 13. februar i Empire Bio, Guldbergsgade 29, 2200 København N.

Derudover vil de unges historie blive afspillet på 14 forskellige locations på Nørrebro, såsom Blågårdens Bibliotek og legepladsen i Nørrebroparken. Det sker fra kl. 12-15. Fra kl. 17-19 er der bogreception i foyeren i Empire Bio, hvor der vil være snacks, saft, bogsalg og mulighed for at møde de unge forfattere.

Se mere på ordskaelv.org og hør mere om arbejdet med Ordskælv i en udsendelse fra november lavet af Klubværelset på DR P1.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback