Symfonisk videnskab

Af - 17. februar 2010
“Symphony of science…”
Er du også  den nysgerrige type, der gerne vil kende universets gåde, men som bliver træt alene ved tanken om de murstensbøger, der hævder at gøre dig klogere på meningen med livet? Så  er her løsningen her! Videnskabssymfonier er en ny og underholdende måde at formidle filosofi og videnskab med musikken som medie.
På en bund af elektroniske beats bliver de videnskabelige udsagn melodisk forvrænget til et inspirerende sammenkog af videnskab, filosofi og kunst tilsat en god portion humør.
We Are All Connected
We are all connected.
To each other, biologically
To the earth, chemically
To the rest of the universe, atomically
Sådan lyder omkvædet i den første sekvens, som parentes)slut har valgt at bringe dig fra hjemmesiden symphonyofscience.com. Det er smukt på den hippie-hyggelige måde, og så er det jo sandheden – ikke sandt?
Video: We Are All Connected
A Glorius Dawn
”Hvis du vil lave en æbletærte fra bunden, må du først opfinde universet”. Sådan indledes den anden videnskabssymfoni, som parentesen er faldet for. Symfonien er en bearbejdet sampling af tidligere dokumentarfilm om kosmos og kosmologi.
Video: A Glorius Dawn
Find selv flere videnskabssymfonier på symphonyofscience.com

Er du også  den nysgerrige type, der gerne vil kende universets gåde, men som bliver træt alene ved tanken om de murstensbøger, der hævder at gøre dig klogere på meningen med livet? Så  er her løsningen her.

Videnskabssymfonier er en ny og underholdende måde at formidle filosofi og videnskab med musikken som medie og mash up som ramme.

På en bund af elektroniske beats bliver de videnskabelige udsagn melodisk forvrænget til et inspirerende sammenkog af videnskab, filosofi og kunst tilsat en god portion humør.

We Are All Connected
We are all connected.
To each other, biologically
To the earth, chemically
To the rest of the universe, atomically

Sådan lyder omkvædet i den første sekvens, som parentes)slut har valgt at bringe dig fra hjemmesiden symphonyofscience.com. Det er smukt på den hippie-hyggelige måde, og så er det jo sandheden – ikke sandt?

A Glorius Dawn
“Hvis du vil lave en æbletærte fra bunden, må du først opfinde universet”. Sådan indledes den anden videnskabssymfoni, som parentesen er faldet for. Symfonien er en bearbejdet sampling af tidligere dokumentarfilm om kosmos og kosmologi.

Find selv flere videnskabssymfonier på symphonyofscience.com, hvor du også kan købe sangene på 7″ vinyl. Word!

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback