John Coltranes ånd gemmer sig bag spejlet

Af - 19. februar 2010

Hvis du bor i København og ikke kender til stedet, er det på tide at stifte bekendtskab med det: Jazzklubben La Fontaine på Kompagnistræde 11, midt i centrum. Det er et lille sted – fyldt med røg, glade mennesker og og liflige jazz-toner. Vi lover dig det ikke finder sin mage – ja, bortset fra sine stamkunder – i resten byen.

Her på parentes)slut anbefaler vi at tage turen forbi i aften, hvor man skal berede sig på superfunky jazz i selskab med Michael Blicher, Anders Holm og Dan Hemmer på blæsere, trommer og orgel. De gentager succesen fra den 6. februar og spiller groovy fredagsjazz her i aften.  Det er som hver fredag gratis før 22, hvor der også er dobbelt op på fadøl – good deal. Derefter koster indgang en  halvtredser. Der spilles fra 23 til ca. 02 i flere sæt. Det er lækkert og til at blive helt afhængig af.

Jam session på La Fontaine

Som en hyppig gæst på stedet har beskrevet det: “En bar hvor stemningen nærmest kryber ud af væggene. Hjemsted for fantastiske jamsessions med nogle af byens virkelige hajer indenfor jazz, og fra udlandet ind imellem. Klokken er altid midt om natten, der er kighul i døren som åbner med lyden af Miles Davis’ spøgelse der blæser blåt i sit horn. Ude på toilettet løber vandet til bebop af Charlie Parkers genfærd og John Coltranes ånd gemmer sig bag spejlet.
Så sandt…

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback