Freaky Koncert

Af - 9. marts 2010

Sjældent har en koncert været en så udsøgt fornøjelse, som torsdag d. 4 marts  på Loppen, København. Udover punkbandet ’mig og min ven’, tidligere kaldet ’Kussekanibalerne’ (som faktisk spillede ret fedt) optrådte en helt særlig blues-rock musiker fra Arizona, USA.

Enmandsbandet er Bob Log III, og han er gjort af guitar, trommesæt og trommemaskine. Iført brune læderstøvler, brun stram heldragt samt en enorm styrthjelm på hovedet, jokede, sang og hujede Bob Log III aftenen igennem. Der var sjofle vitser, publikum på scenen og god gedigen Delta blues. Få syn for sagerne her.

I kan sikkert nå at fange ham til næste år, han spiller nemlig mere end 150 koncerter om året i mere end 30 lande, og har været i Danmark mere end 15 gange.

Tak for en god aften Bob!

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback