Hvad er du bange for?

Af - 11. marts 2010
Går du rundt med lidt uforklarlig uro i maven? Bare rolig, phobiaguide.com sætter ord på din angst. Og der er ingen grænser for, hvad du kan være bange for!
Nu skal du ikke længere føle dig alene med din underlige angst for klovne. For når angsten har sit eget navn, er du nok ikke den eneste, som frygter røde næser og klokker om anklerne. Coulrophobia kaldes det, og selvom det sikkert ikke er rart, er det nok alligevel lettere at håndtere end dipsophobia – angsten for at drikke.
Og hvis du får svedige hænder, når du ser ordet xenoglossophobia, så er det nok ikke fordi, du ikke forstår sproget, men fordi du lider af Sesquipedalophobia – angsten med det lange navn, er nemlig navnet på angsten for lange ord!
Synes du, det lyder for fjollet? Så har du sandsynligvis ikke allodoxaphobia. I stedet bør du nok overveje, om ikke du lider af angsten for nye idéer kaldet centophobia.
Her på redaktionen lider vi hverken af rupophobia, alliumphobia eller venustraphobia. Til gengæld er vi ikke blege for at erkende vores galopperende chrometophobia, vores symbolske megalophobia og vores nysgerrighedsbetingede clinophobia.
Er du i stand til at tackle din neophobia, så besøg www.phobiaguide.com og få en forklaring på fobie

Går du rundt med lidt uforklarlig uro i maven? Bare rolig, der er et sted, som sætter ord på din angst. Og der er ingen grænser for, hvad du kan være bange for!

Nu skal du ikke længere føle dig alene med din underlige angst for klovne. For når angsten har sit eget navn, er du nok ikke den eneste, som frygter røde næser og klokker om anklerne. Coulrophobia kaldes det, og selvom det sikkert ikke er rart, er det nok alligevel lettere at håndtere end dipsophobia – angsten for at drikke.

Og hvis du får svedige hænder, når du ser ordet xenoglossophobia, så er det nok ikke fordi, du ikke forstår sproget, men fordi du lider af sesquipedalophobia – angsten med det lange navn, er nemlig navnet på angsten for lange ord.

Synes du, det lyder for fjollet? Så har du sandsynligvis ikke allodoxaphobia. I stedet bør du nok overveje, om ikke du lider af angsten for nye idéer kaldet centophobia.

Her på redaktionen lider vi hverken af rupophobia, alliumphobia eller venustraphobia. Til gengæld er vi ikke blege for at erkende vores galopperende chrometophobia, vores symbolske megalophobia og vores nysgerrighedsbetingede clinophobia.

Er du i stand til at tackle din neophobia, så besøg phobiaguide.com og få en forklaring på fobierne.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback