Vampyrer, latter og en skoleklasse

Af - 17. marts 2010

Klassen

På Betty Nansen Teateret har C:NTACT Fonden også til huse, og det er en fond med dejligt store ambitioner om at nedbryde fordomme og opnå forståelse og forandring gennem en fælles indsats.

De har gang i nogle virkelig fede ting; Fonden samarbejder med unge om at fortælle de unges egne historier gennem teater, film, radio og på skrift. For tiden kan du opleve tyve unge med vidt forskellig baggrund i et stykke, som handler om et af de steder vi alle sammen har tilbragt en hel del år af vores liv: I skoleklassen. ”Klassen” rummer rap og ballet, historier om usikkerheder, intriger, strategier for at få venner og trangen til at ”lave larm inde i hovedet”, så det ikke føles så ensomt.

Tid: Torsdag og fredag kl. 9:30 og 11:30 og søndag kl. 17:00
Sted: Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, 1811 Frederiksberg C
Billetterne er gratis og kan bestilles på tlf.: 33 29 61 36, mandag-onsdag kl. 10-14, og på mail: billet@contact.dk.

klassen betty nansen contactBlot til grin

Grin din røv i laser: Hver tirsdag fra klokken 17 – 18 er der gratis latterkursus i Kulturhuset Indre By. Under den fængende overskrift ”Fyraftenslatter” indbyder Indre Bys latterklub til grin med slogans som ”I regn og slud latteren skal ud” og ”Bliv barn på ny med latter i Indre By” Kan du sige nej til det?
Sted: Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K
Gratis entré
Bonusinfo er at man også kan tage bad i kulturhuset, en viden, som kan være vældig nyttig for folk, hvis lejlighed hverken inkluderer bruseniche eller badekar. Et bad koster 6 kr.

vietnam grin

Mobning og vampyrer

Den 24. marts viser Christianshavns Biblioteks Filmklub den svenske film ”Lad den rette komme ind”, som Filmland på P1 kaldte ”en vampyrfilm om mobning” dengang den fik premiere i december 2008.
Per Juul Carlsen fra Filmland skrev også: ”Det er en af den slags film, man har lyst til at se igen, så snart den er slut. Billederne er så sære og fremmedartede, at man får lyst til at nærstudere dem og lade scenerne køre forfra igen. Det er i sig selv ganske imponerende, eftersom billederne fortrinsvis viser en ganske almindelig søvnig Stockholm-forstad, omend det altså er en søvnig Stockholm-forstad, der bliver hjemsøgt af en tørstig vampyr og dens medhjælper. Alene den første scene, hvor vampyren slår til, er så fremmedartet konstrueret, at det er som om den slidte vampyrgenre bliver opfundet påny.” Læs hele anmeldelsen her:  eller endnu bedre:

Se filmen på Christianshavns Biblioteks storskærm ganske gratis. Adressen er Dronningensgade 53, 1420 København K og filmen starter klokken 19. Her er kan du se hvad biblioteket selv skriver.

lad den rette komme ind

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback