Finisering, balkandans, ro og paradislyde

Af - 24. marts 2010

Gå til finisering for skraldekunst, lad dig rive med, når Megafon spiller op til balkandans og plej dit trætte hoved i Glyptoteket, før du starter på en frisk uge, som passende kan krydres med paradisisk jazz.

etår_marialaub

Finisering

Fotograf Maria Therese Laub udstiller for første gang sine fotografier i Danmark efter flere udstillinger i Berlin og Japan. Billederne er fulde af skrald; Maria har dokumenteret eksotisk og mere velkendt affald, så udstillingen viser den kasserede dagligdag i forskellige stadier, og kaster et kasseret lys over miljøproblematikken.

Udstillingen vises i Congohuset, Østerbrogade 41a, 2100 København Ø, og lørdag den 27. marts mellem 17 og 19 bydes til “Finisering”.

Hvis du kommer forbi udstillingen inden den 27., og der ser lukket ud, så ring på klokken i porten, for at blive lukket ind. Måske er der nogen i huset. Eller ring til Lizette på 2023 7921 og lav en aftale.

Megafon 1 god størrelse

Megafon i Klub Mahala på Idealbar

Fredag den 26. marts er der balkanmusik med masser af dans, når Idealbar lukker op for Klub Mahala . Hver fredag er Mahala-dag på Idealbar, entréen er gratis og endelig, endelig er der et sted i København, hvor man kan danse i en uprætentiøs stemning af sprudlende balkanenergi. Klub Mahala har en fast DJ – Belaj Kru – men ind imellem også livebands som denne fredag hvor Megafon spiller op til dans.

Idealbar ligger på Enghavevej 40, Vesterbro.

Lægende højloftethed

Søndag er det gratis at komme ind på Glyptoteket indtil der lukkes klokken 16. Hvis du når at komme udenfor inden det tidspunkt, kan det varmt anbefales søndagshoveder og kroppe at lunte op ad de brede trapper, væk fra den larmende H. C. Andersens Boulevard og ind i Glyptotekets trygge mave. Med andre ord; sæt dig til rette i Glyptotekets indendørs have og føl roen og lyset sænke sig i højloftede omgivelser.

Sted: Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København V

glyptoteket

Paradisisk jazz

Huset i Magstræde har mange kringelkroge og arrangementer, der spænder fra punk til dokumentarfilm – og til fantastisk akustisk jazz: Foreningen Paradise Jazz indbyder til koncerter, hvor toppen af den danske jazzscene lader musikken flyde på helt almindelige hverdagsaftener.

Tirsdag den 30. marts spiller saxofonisten Christina von Bülow sammen med Søren Kristiansen og Jesper Lundgaard tributes til amerikanske forbilleder samt enkelte egne værker.

paradise jazz

Sted: Huset i Magstræde, indgang fra Magstræde, 1. sal

Tid: kl. 21

Pris: 60 kr. (40 kr. for studerende)

Paradise Jazz’ program for april

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback