Vampyr søger bolig

Af - 1. april 2010

”Ikke rygende, støjfri og uden dårlig ånde”. Har du et ledigt rum uden vinduer, så lej det ud til denne boligsøgende vampyr.

Ok, ved nærmere eftersyn ligner opslaget et mediestunt fra TV 2 Zulu. Men linket zulu.dk/trueblood henviser faktisk bare til et vredt indlæg på tv-stationens blog. Her harcelerer vampyren Jonas over, at dramaserien True Blood fremstiller vampyrer som ”en slags supersex bæster, der tænder alle unge kvinder i miles omkreds.” – en beskrivelse den bloggende blodsuger absolut ikke kan genkende fra sin egen tilværelse.
Fra opslagstavlen i en dagligvareforretning et sted i Danmark

Ok, ved nærmere eftersyn ligner opslaget et mediestunt fra TV 2 Zulu. Men linket zulu.dk/trueblood henviser faktisk bare til et vredt indlæg på tv-stationens blog. Her harcelerer vampyren Jonas over, at dramaserien True Blood fremstiller vampyrer som ”en slags supersex bæster, der tænder alle unge kvinder i miles omkreds.” – en beskrivelse den bloggende blodsuger absolut ikke kan genkende fra sin egen tilværelse.

Fra opslagstavlen i en dagligvareforretning et sted i Danmark

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback