Pen, papir, parkour

Af - 15. april 2010
Pen, papir, parkour.
Husker du de hjemmelavede mini-animationer, man som barn lavede på en blok papir, hvor man med bare en anelse snilde kunne få en tændstikmand til at bevæge sig, når man bladrede hurtigt gennem blokken?
Ret sejt når man er syv år, og ens kreative forbillede hedder Jørgen Clevin.
Hvis man i stedet er grafisk design studerende i Singapore og hedder Serene Teh, smider man et scratched beat og en hip urban sportsgren med på blokken, og så kommer det til at se nogenlunde sådan her ud:

Husker du de hjemmelavede mini-animationer, man som barn lavede på en blok papir, hvor man med bare en anelse snilde kunne få en tændstikmand til at bevæge sig, når man bladrede hurtigt gennem blokken?

Ret sejt når man er syv år, og ens kreative forbillede hedder Jørgen Clevin. Hvis man i stedet er grafisk design studerende i Singapore og hedder Serene Teh, smider man et scratched beat og en hip urban sportsgren med på blokken, og så kommer det til at se nogenlunde sådan her ud:

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback