Leth, Esmann og lanceringen af en væg

Af - 21. april 2010

Mød Jørgen Leth og Frank Esmann i samtale og find ud af, hvorfor det kan være interessant at tage til lanceringen af en væg.

En væg med multi touch

Københavns Museum lancerer en væg, som har fået den meget mundrette hjemmeside vaeggen.dk. Væggen er en 12 meter lang og to meter høj multi touch skærm, hvor du kan gå på opdagelse i Københavns Museums billedsamling. Købehavns Museum har stillet den op på Kongens Nytorv midt i København.

Væggen er en unik mulighed for at hoppe tilbage i tiden og se, hvad der foregik i København. Men ikke nok med det, du kan også selv uploade billeder online til væggen via dens hjemmeside, og dermed give dit bud på billeder, der indfanger nutidens København.

Til lanceringen vil der både være musik, taler og lydinstallationer. Lanceringen foregår på Kongens Nytorv lørdag den 24. april fra kl14:00-17:00. Det er ganske gratis.

Vaeggen

Kom i Leth og Esmanns selskab

Jørgen Leth har  netop udgivet bogen Haiti: Faldet – Kuppet – Katastrofen og i den forbindelse mødes Leth med Frank Esmann til en samtale om Haiti i Cinemateket. Vi vil opfordre til, at du forbedrer dig til samtalen ved at lytte til den fremragende radio serie, hvor Esmann og Leth udveksler anekdoter om deres tid og fælles møder på Haiti.

Samtalen foregår i onsdag den 28. april fra kl. 17:00 – 19:00 i Cinematekets Film og Boghandel, Gothersgade 5, 1123 København K. Der er gratis entré.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback