Finanskrise: Bank den bank

Af - 4. maj 2010

For fem år siden fik jeg et brev fra banken om jeg ikke snart skulle have en bil, så jeg kunne låne nogle penge. Det skulle jeg ikke, men jeg måtte godt låne penge alligevel. Det måtte alle vist.

Sådan er det ikke længere. Bankerne giver ikke ved dørene, og hvis de gør, er der gebyr på, og det er ikke sikkert, man overhovedet får lov at låne så meget som en kuglepen. Det kan godt gøre nogen sure. Så sure, at de vil banke banken. Men kan man det?

På hjørnet af Valdemarsgade og Matthæusgade har man for nylig haft chancen. Her har nogle uidentificerede medborgere nemlig placeret en miniature-bankbygning opført i finér og papmache, beregnet til at slå på og sparke til, prygle og smadre.

Da parentes)slut kom forbi, havde banken allerede fået de første bank. Til sidst blev den jævnet med jorden. Ingen mennesker kom noget til.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback