David Lynch og den demokratiske tilstand

Af - 2. juni 2010

Har du brug for et par åndehuller som modstykke til alle Distortion festerne, så vi et par gode bud til dig

Ingen jubel

Arrangementet VI JUBLER IKKE! sætter, på Grundlovsdag den 5. juni, kritisk fokus på den demokratiske tilstand i Danmark igennem foredrag, film og en byvandring i Købehavns Nordvest kvarter.  Arrangementet er gratis og foregår det meste dagen fra kl.10:00 – 20:00 på Institutet for Samtidskunst Overgaden.

Adressen er Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K

David Lynch interviewer

Det kan umiddelbart være lidt svært at se David Lynch, der bl.a. står bag Twin Peaks, som journalisten, der laver interviews med almindelige mennesker. Ikke desto mindre har han kastet sig ud i ‘Interview Project’, hvor han har lavet 121 interviews med almindelige amerikanere. Hver interview er 3 minutter.

Tirsdag den 8. juni kl. 19:15 i Cinemateket giver Anne Jerslev indblik i projektet og dets forbindelse til David Lynchs andre film. Der vil selvfølgelig være masser af klip fra ‘Interview Project’.

Adressen er Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback