Oplev Texas i plastik

Af - 17. september 2010

Ude i Stillehavet flyder en kæmpemæssig ø, på størrelse med staten Texas, af plastikaffald rundt. På trods af størrelsen er den ikke lige sådan at besøge. Det kræver en hele uge på det åbne hav at nå øen i sejlbåd, og det er lige præcis, hvad tre personer fra Vice Magazines vbs.tv og tre forskere, har gjort.

Det er der kommet den fantastiske film ‘Toxic: Garbage Island’ ud af, der ud over at give en stor lyst til at komme langt ud på søen og væk fra fastlandet, også gør forurening og plastikaffald super interessant – hvilket må siges ikke altid er tilfældet, når det kommer til film med fokus på miljøet.

Læn dig tilbage og nyd en times rejse ud til plastikøen. Den kan varmt anbefales til en dag med tømmermænd. Du finder ‘Toxic: Garbage Island’ her.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback