Syv replikker og en enhjørning

Af - 8. september 2010

En filmkonkurrence hvor det eneste, der er givet, er, en maks længde på tre minutter og syv faste replikker. Det giver interessante oplevelser – både bag kameraet og foran skærmen.

Under overskriften Tell It Your Way har tv-producent Phillips  søsat en kortfilmskonkurrence ved navn Parallel Lines med to simple benspænd:  Syv faste replikker og en længde på maks tre minutter. Og nå ja, så er der også noget med en enhjørning. Mange hundrede har taget udfordringen op og givet deres bud på, hvordan historien skal fortælles.

Filmene er vidt forskellige både hvad produktionskvalitet og indhold angår – nogle med specialeffekter som er en Hollywood-blockbuster-actionfilm værdig til simple none-budget film med hovedvægt på ide og indhold.

Vi samler handsken op
En del af parentes)sluts redaktion kastede sig selv ud i projektet som filminstruktører, fotografer og skuespillere. Efter utallige timers forberedelse, ingen penge, manuskriptskrivning, bilkørsel, lappeløsninger, shopping, retakes, body bags og redigering kom filmen ‘Going Home’ til verden:

Om filmen er så god, at den fortjener en plads i finalen blandt de 10 bedste film, skal vi ikke selv kunne bedømme. Faktum er, at den i hvert fald ikke blev udvalgt af Sir Ridley Scott og hans kumpaner, som er en del af dommerpanelet.  Blandt de mange hundrede bud fra hele verden blev disse 10 derimod udvalgt til opløbet op første pladsen (klik på Gallery).

Det er en enhjørning!
Hvis du har fået smag for flere film, hvor en enhjørning på en eller anden mystisk vis er flettet ind i historien, kan du scrolle videre ned på siden til ‘Browse All Films’ og klikke dig frem og tilbage i filmene via de små blå prikker.

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback