Har du haft en dårlig dag på jobbet?

Af - 6. april 2009
Foto: Nicasaurusrex/Flickr

Foto: Nicasaurusrex/Flickr

Hvem har ikke haft en lorte dag på jobbet.  Det har bloggen F*** my life – My life sucks but I don’t give a fuck sat i system med et katalog af dårlige episioder. På bloggen kan du dele din egen lorte dag med andre eller blot læse den mere ærgerlige episode efter den anden.

Der kommer hele tiden nye, sjove, og skæve historier til. Det er klart en blog, der kalder på at blive et bookmark eller et feed på din iGoogle. Her er et lille udpluk af historier fra jobbet:

“Today, I was working at Chuck-E-Cheese.If that isn’t enough, I was put in the mouse costume. Due to the disgusting hot smell and atmosphere in the costume, I fainted in front of a birthday party. I awoke to a little boy screaming who then proceeded to kick me in the face and run.”

“Today, my boss called me into his office to show me the web site of a potential business partner. When he began to type ‘virginia’ into google, it auto-completed his search with his recent search for ‘virgin boy assholes’. I have to go on business trip with him tomorrow.”

“Today, I was volunteering at a nursing home and I was calling bingo numbers. And one woman stood up and started making noises, I asusmed she had won and I started clapping. She then fell on the floor and died of a heart attack. I essentially applauded her death.”

“Today, I came into work with a new hair cut and so far everyone has asked me If I lost a bet.”

Udover kategorien om arbejde, så har bloggen også sektionerne: Sex, Health, Love, Kids, Money og Miscellaneous, så der er rigeligt at kaste sig over, hvis du ikke kan få nok.

    3 kommentarer

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback