Island er fyldt med firhjulstrækkere…

Af - 15. maj 2009

Når man bevæger sig rundt i Reykjaviks gader, ser man dem overalt: firhjulstrækkerne. De store dyre ståldyr bevæger sig kompromisløst rundt på vejene, og deres chaufører troner højt over medtraffikanterne.

På Island er folkesjælen præget af en fandenivoldskhed og dag-til-dag mentalitet. Den mentalitet koblet med de sidste 10 års økonomiske opsving har fået antallet indregistrerede firhjulstrækkere til at eksplodere. De store luksuiøse biler var et symbol på Islands velstand og nye finansherredømme. Men nu hvor opsvinget er vendt til en kolosal nedtur, og Islands økonomi ligger i ruiner, er de dyre biler blevet et symbol på det, der var: en drøm, som nu er brast.

Klik på det første billede øverst til venstre for at tage en rundtur i islandsk firhjulstrækkerkultur og få mere street viden om 4×4. God tur.

    1 kommentar

Kommentér

Trackbacks

Leave a Trackback