Artikler

3d printet minuatures i 3d Print

Hey goddag og velkommen til endnu en blog post og bruger rollespil og 3D printed custom images Vi elsker 3D print og vi håber at du elsker 3D print ligeså meget som os og vi tænker at du også elsker hvor spil. 3D print service som vi har hvor du har mulighed for at få 3D printet custom miniatures hvis du allerede har de 3D print fil Så er det blot at uploade på siden at vælge størrelse og farve og så er du igang. Det behøver ikke at være mere besværligt det er for 3D printers in custom images. Og husk at hvis du bestiller for mere end 699 kr så er der altid fri fragt hos os. Derfor kan du med fordel også snakke med drenge og piger der nede på rollespils Klubben, Hvis du har medlemmet sådan en, og samle jeg så dig sammen således at vi altid kan få gratis fra. hertil ifølge mængderabat og bestiller du mere end fem custom images for du 5% rabat at bestille mere end 10 custom miniatures 3D print så giver dig 10% rabat.

 

3d printed miniatures – bestil dem her!

 

For at gentage kan vi sige at det er helt utroligt nemt at bestille. Hvis du har din egen 3D model hos os. først skal du ind på siden og vælger standard eller sig, Herefter vælger du hvilken størrelse a de 3D custom printed skal være i og hvilken farver.til sidst tilføjede blog.dk under uploader din modeller tryk og bestik. Hvis du har specielle ønsker til hver enkelt mini Så er det muligt at skrive kommentar til os i kurven. Tænker at du går så meget op i dine 3D printede custom minis som vi går op i 3D print.

 

Hos os printer vi altid i den stærke sig som har en meget høj opløsning på 50 micro altså 0,05 Mm det gør fordi at vi igennem en test af 3D print i flere år har opdaget at det er absolut den bedste kombination. Det gør at vi kan få de helt mest utrolige at folk detaljer frem Det 3D print figur som du ikke kan se i materialer af dårligere kvalitet. V helt sikker på at det som også vil føle at at det lille ekstra pris der er for at købe det dyre hvis I er alle pengene værd. Det er resin som er udviklet specielt til folk der spiller rollespil og deres custom miniatures. 

 

Det betyder altså at uanset Hvilket rollespil som der er så du elsker Pathfinder, dwarf Fighter eller Dungeons & Dragons så er du kommet til det rette sted. Hvis du har fået printet custom minis før, så ved du at opløsning varierer alt efter hvor henne. Du vælger at købe til 3D printer ikke mindst hvis du vælger at betale. derfor alle således at hovedreglen er at 3D customer service printezis en oplysning på mellem 50 og 100 minecraft.dk betyder altså at du laver at lægge højde i Minecraft der er nogle bedre at det altså underforstået højere kvalitet og flere detaljer. Det betyder også er en figur i 3D print 100 lag alarm flottere og mere detaljeret en figur der kun er printet i 400 i dag. her til betyder det selvfølgelig også meget Hvilket materiale som Du ønsker at få printet i og derfor så anbefaler vi altid den stærke der sig som Custommade til Johnson Dragons andre rollespil.

 

 Tak fordi at du læste denne lille skæve post om bord-rollespil og christiansmindes. den har været fornøjelse at skrive at jeg håber det også har været fornøjelse at læse.. Der er denne postlink ikke får du fordel kan gå ind på vores nye flotte hjemmeside og læse mere om koster en veninde så du kan også se mange folk billeder i vores Galleri. Sidst men ikke mindst har selvfølgelig mulighed for at bestille din egen custom switch direkte på vores hjemmeside Så har du ikke en 3D model så kan du også finde linket information til hvordan du kan finde det på det store internet.